اخبار

لقمه‌هاي مخصوص افطــار
1394/04/07
 
ابتدا پياز و فلفل دلمه‌اي را ريز خرد كرده و با زردچوبه و پودركاري و مقداري روغن زيتون تفت مي‌دهيم. گوشت را اضافه كرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ مي‌كنيم
 
مواد لازم:
 
  •  خمير يوفكا مخصوص غذا: 20 تكه مثلثي
  •  گوشت چرخ‌كرده: 400 گرم
  •  پياز متوسط: يك عدد
  •  فلفل‌دلمه‌اي متوسط: يك عدد
  •  زردچوبه و پودر كاري هركدام: يك قاشق چاي‌خوري
  •  گوجه‌فرنگي ريز خردشده: 3 عدد
  •  پلوي پخته شده: 5/1 ليوان
  •  نمك و فلفل: به ميزان لازم
  •  كنجد براي روي خمير: به ميزان لازم
  •  زرده تخم‌مرغ: يك عدد مخلوط شده با زعفران براي روي لقمه‌ها
  •  روغن زيتون: به ميزان لازم
  •  جعفري ريز خرد شده: 4 قاشق غذاخوري
روش تهيه:
ابتدا پياز و فلفل دلمه‌اي را ريز خرد كرده و با زردچوبه و پودركاري و مقداري روغن زيتون تفت مي‌دهيم. گوشت را اضافه كرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ مي‌كنيم و سپس گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و نمك و فلفل مي‌زنيم و آن‌قدر مواد را تفت مي‌دهيم تا آب گوجه‌ها كشيده شود. برنج و جعفري را اضافه كرده و مواد را از روي حرارت برمي‌داريم. روي طرف پهن خمير 2 قاشق از مواد گذاشته و از اطراف خمير را روي مواد جمع كرده و به دور خودش مي‌پيچيم تا به قسمت نوك مثلث برسيم. روي لقمه‌ها را با زرده زعفراني زرين كرده، كنجد مي‌پاشيم و به مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.
 
نكته: خمير يوفكاي مخصوص غذا به2 شكل دايره‌اي و مثلثي در بازار موجود است كه اگر دايره‌اي آن را تهيه كرديم،‌ دايره را به 6 قسمت تقسيم مي‌كنيم. در اين حالت 6 مثلث داريد كه تفاوتي با نوع مثلثي آن نخواهد داشت.

لطفا پیام خود را ارسال نمایید



ارسال پیام